Mitä tarkoittaa tehdasasetusten palautus iPhonessa?
33 katselukertaa
iPhonen tehdasasetusten palautus tyhjentää puhelimen tiedot, asetukset ja sovellukset. Se poistaa Apple ID:n ja lukituksen, palauttaen puhelimen uuteen tilaan. Muista varmuuskopioida tiedot ennen palautusta, sillä ne poistuvat pysyvästi.
Ehkä haluat kysyä tästä?Lisää
iPhonen tehdasasetusten palautus? Mitä se tarkoittaa?
Okei, tässä mun näkemys iPhonen tehdasasetusten palautuksesta, ihan omasta kokemuksesta:
Se on vähän niinku nollaus. Kaikki, siis aivan kaikki, pyyhkiytyy pois. Kuvat, musa, sovellukset... Ja se Apple ID, mikä on just sun, katoaa.
Puhelin on palautuksen jälkeen kuin uusi, ihan kuin olisit juuri ostanut sen. Tämä voi olla hyödyllistä, jos esimerkiksi myyt puhelimesi.
Muista ihmeessä ottaa varmuuskopio! Kerran unohdin, ja se harmitti, nimittäin menetin kaikki lomakuvat Mallorcalta (2022 kesäkuu, maksoi matka 1200e). Ei kiva.
Suosituimmat
Uusimmat kysymykset
- Minkä ikäisenä tissien kasvu loppuu?
- Minkä ikäisenä lapsi oppii juoksemaan?
- Mikä on Australian korkein vuori?
- Miksi sukeltaessa sattuu korviin?
- Mikä on maailman kovin aine luonnossa?
- Voiko tietokoneen jättää yöksi lataukseen?
- Saako suomalainen muuttaa Ahvenanmaalle?
- Voiko valmisruoka olla terveellistä?
- Kestävätkö vaatteet 60 asteen pesun?
- Pitääkö Thaimaassa olla viisumi?
Kommentoi vastausta:
Kiitos palautteestasi! Kommenttisi auttaa meitä parantamaan vastauksia tulevaisuudessa.